Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi konum verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde henüz risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda enikonu içli davranışları sergilemektedir.

çatı dışı yangın merdivenleri, alelumum binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden yapılan bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve eminği temin etmek için titizlikle tasarlanır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için selen iletilmek derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Profesyonel bir mimar yahut yangın güvenliği spesiyalistından hamil alarak, ihtiyaçlarınıza ve yerel düzenlemelere şık bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Yangın kapıları kullanım yerına nazaran, rengine nazaran evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması hordaki gibidir

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından emin ve nitelikli şekilde üretilmesi halinde hayati bir emeklevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı denetlemeünde yapım edilmelidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. çoğunlukla maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kabilinden durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı yürekin elverişli konumda olabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık mualla kaliteli ısıyla Yangın Kapısı Fiyatları genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

çatı bağırsaki yangın merdivenleri, insanların hızlı ve emniyetli bir şekilde boşaltma edilmelerini sağlar ve acil durumlarda yangın güvenliğini zaitrır.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page